Elleebana LASH LIFT: permanentno vihanje trepalnic / keratinsko vihanje trepalnic 

Zavihane trepalnice zdržijo kar do 10  tednov. S ponovnim nanosom keratinskega vihanja so trepalnice še daljše, gostejše in bolj temne. Že pri prvem vihanju se vidi, da so trepalnice gostejše.

Trepalnice so bistvenega pomeni pri sami lepoti obraza in očesa. Ravno zaradi tega so tudi maskare v kozmetični industriji najbolj prodan izdelek.
Če imate problem s trepalnicami, da:
– rastejo navzdol,
– “vsaka dlačica vodi svojo politiko”,
– niso lepo zavihane,
– da jih enostavno ne želite mazati z maskaro.

Potem je keratinsko vihanje popolna rešitev za vas.

 

BARVANJE TREPALNIC S PRIMERNIMI BARVAMI ZA TREPALNICE

Barvanje trepalnic je popolnoma neboleč in hiter postopek. Rezultati so vidni že po desetih minutah. Ta postopek je za stranko vedno pozitivno presenečenje, saj na videz so vaše trepalnice :
– gostejše,
– temnejše,
– bolj opaznejše.
Z barvanjem trepalnic prekrijemo tudi morebitne sive dlačice.
Barva na trepalnicah se obdrži približno 3-4 tedne, odvisno od načina odstranjevanja make – upa.

Zakaj barvanje trepalnic ?

Zato, ker ni več potrebno vsakodnevno nanašanje maskare (obarvane trepalnice izgledajo podobno, kot bi jih namazali z maskaro). To je ugodna rešitev za tiste, ki ste alergični na maskare.
Zato, da se ne boste več ubadali s svetlimi trepalnicami in nepoudarjenimi očmi.
Zato, ker bodo vaše oči vedno in povsod poudarjene, za kar tudi maskara ne more vedno poskrbeti (npr. plavanje pod vodo, ipd.).
To so samo nekatere prednosti barvanja trepalnic, ki pa zagotovo mnoge od vas niso pustile ravnodušne. Prepričani smo, da ste postali radovedni kako vse to izgleda in kakšen bi bil rezultat na vaših trepalnicah. Ne bodite več v negotovosti ampak se raje odpravite v Kozmetični in frizerski studio Ružica.

RUSSIAN VOLUMELASHES ALI VOLUMENSKA METODA PODALJŠEVANJA TREPALNIC/3D

Tukaj gre za način podaljševanja trepalnic, ko na eno naravno trepalnico nalepimo več izjemno finih-svilenih trepalnic.

Pri russian tehniki uporabljamo trepalnice debeline 0.05 mm ali 0.07 mm. To so zelo fine, na otip svilene in mehke trepalnice in po nanosu nimate občutka teže ali nelagodja.